Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
19.02.2012 10:00 -
Неделя - време за готвене - Как да направим Домашна пица ?
Продукти:
1кг тесто - добре отпуснато
доматено пюре или домати
шпек салам или шунка около 500гр
кашкавал около 300гр
гъби задължително пресни
чушки или сладка царевица - по желание
шарена сол
чубрица
Сол не се слага,тъй като продуктите са достатъчно посолени
Начин на приготвяне:
Тестото се разточва добре с домашна точилка много на тънко, намазва се с маргарин, наслагва се доматеното пюре,след това нарязаните гъби и салама.
Поръсва се с чубрица и се пече на 300 градуса около 20 мин.
Пет минути преди да се е опекла се вади и се настъргва кашкавала.
Това е единият начин на приготвяне.
При другият начин се настъргва кашкавала преди печене.
Ако ви е харесало натиснете "Харесвам"
1кг тесто - добре отпуснато
доматено пюре или домати
шпек салам или шунка около 500гр
кашкавал около 300гр
гъби задължително пресни
чушки или сладка царевица - по желание
шарена сол
чубрица
Сол не се слага,тъй като продуктите са достатъчно посолени
Начин на приготвяне:
Тестото се разточва добре с домашна точилка много на тънко, намазва се с маргарин, наслагва се доматеното пюре,след това нарязаните гъби и салама.
Поръсва се с чубрица и се пече на 300 градуса около 20 мин.
Пет минути преди да се е опекла се вади и се настъргва кашкавала.
Това е единият начин на приготвяне.
При другият начин се настъргва кашкавала преди печене.
Ако ви е харесало натиснете "Харесвам"
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 44